Lid worden?

Muziekvereniging Excelsior is altijd op zoek naar nieuwe leden. Wij bieden een gezellige vereniging die één keer per week bijeenkomt om te oefenen. Kom vooral eens langs op donderdagavond in de Boerderij.

Bent u benieuwd naar wat welke muziekstukken wij momenteel spelen? Hier vindt u de meest recente index van de muziekmap van het harmonieorkest!

De muziekvereniging bevindt zich momenteel in een transitiefase waarin de gehele structuur en samenwerkingen met kritisch worden bekeken en beoordeeld. Uiteraard houden wij u via de site op de hoogte van de vorderingen hierin. Mocht u in de tussentijd meer informatie willen krijgen over de mogelijkheid om lid te worden, neemt u dan contact op met de secretaris via secretaris@excelsior-hoofddorp.nl.

Meer informatie? Neem contact op via de contactgegevens onder menu ‘contact’ of download onze Verenigingsfolder en aanmelden kan via het Aanmeldingsformulier.

 

Contributie 2017/2018

De contributie van de vereniging is voor het cursusjaar 2017/2018 als volgt vastgesteld:

A. Leden t/m 15 jaar, die tevens muzieklessen volgen bij Pier-K € 62,80 per jaar

B.Leden van 16 jaar en ouder, die tevens muzieklessen volgen bij Pier-K, maar die niet meespelen in één van de orkesten € 94 per jaar

C. Leden Samenspelgroep € 152 per jaar

D. Leden t/m 15 jaar of 65+, spelend in een orkest € 180 per jaar

E. Overige leden spelend in het orkest € 200 per jaar