Algemeen

Excelsior is een gezellige muziekvereniging. Er zijn HaFa-leden, die al wel muziekles hebben (en de HaFa-korting), maar nog niet in een orkest spelen. Er is een Samenspelgroep en het Harmonieorkest, beide o.l.v. Elivera van Sloten.

Naast de repetities is er een aantal verenigingsactiviteiten, waaronder de jaarlijkse Play-In met nieuwjaarsborrel, het gezamenlijke Jaarconcert en de afsluitende zomerborrel.

Samenspelgroep o.l.v. Elivera van Sloten

Repetitietijd: donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur.

De donderdagavond zal in het teken staan van de opleiding van beginnende muzikanten: dit zijn leerlingen muzieklessen volgen bij Pier K en bij Excelsior leren om samen te spelen. De repetitie op donderdagavond staat dus vooral in het teken van samenspel. Doel is om op zo kort mogelijke termijn door te stromen naar Het Harmonieorkest.