Harmonie

Onze harmonie bestaat uit ca. 60 spelende leden in de leeftijd vanaf ca. 14 jaar en staat onder leiding van dirigent Elivera van Sloten.
Elke donderdag wordt er van 19.30 uur tot 21.45 uur gerepeteerd in wijkgebouw ‘De Boerderij’ in Hoofddorp
Het repertoire van het orkest is enorm gevarieerd en bestaat onder meer uit:
– filmmuziek
– (licht) klassieke muziek
– Jazzmuziek
– Marsmuziek
– Etc.

Naast deze wekelijkse repetities zijn er regelmatig verenigingsactiviteiten, waaronder het deelnemen aan festivals of concoursen, een nieuwjaarsborrel of oliebollenavond, een jaarconcert in schouwburg De Meerse en de afsluitende zomerbarbecue.
Voor dit ervaren orkest zoeken we regelmatig nieuwe leden, met een instapniveau van minimaal het HaFa-B diploma (ca. 6 jaar muziekles).
Wij hebben plaats voor diverse instrumentalisten op: klarinet, fagot, trombone, hoorn, bastuba en slagwerk (pauken) met minimaal 3 jaar ervaring.

Hieronder vindt u de meest recente indexlijst van het Harmonie orkest met de te spelen stukken.

Bekijk dit Pdf op een nieuwe tab