Vriend van Excelsior

Steun onze vereniging: Word Vriend van Excelsior!

Zoals vele verenigingen zijn ook wij financieel afhankelijk van de contributie van onze leden en van donaties van mensen die onze vereniging een warm hart toedragen. Wij stellen het zeer op prijs als ook u onze vereniging met een kleine bijdrage per jaar zou willen steunen. Dat kan al vanaf  € 15,00 per jaar, maar een grotere bijdrage is natuurlijk van harte welkom.

Als Vriend van Excelsior kunt u jaarlijks ons voorjaarsconcert bezoeken tegen een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast houden wij u, via de e-mail, op de hoogte over de ontwikkelingen binnen de vereniging door het toesturen van de nieuwsbrief Harmonieuws die 5-6 keer per jaar verschijnt.

De Stichting Vrienden van Excelsior bestaat uit de volgende 3 bestuursleden:
Voorzitter: Monique Landstra
Secretaris: Uwe Peijnenburg
Penningmeester: Johan van Krogten

Heeft u vragen/opmerkingen of bent u enthousiast geworden? Klik dan op de link van het formulier Aanmelding Vriend van Excelsior  en stuur het ingevulde formulier naar het secretariaat. Dat kan zowel per post als per e-mail.

Contactgegevens Secretariaat
Stichting Vrienden van Excelsior